Interesantna usporedba, ME serijal sa filmom.
ME se vrti oko dobre price, pozadine likova i rasa i tvojih odluka. Kroz 3 igre se rasplice prica i na kraju ne da ti pokazu kraj nego te odjebu sa 3 ista kraja u drugoj boji, sa potpunim promasajem cijelog ME universea i svega sta si do sada radio.
Ili u prevodu, gledas finale utakmice. I minut prije kraja u zadnjoj akciji se slika prebaci na balet pedera na pozornici koji nema veze sa utakmicom.
Nadalje, ako ti bas nije jasno, citaj prethodne postove gdje je objasnjeno sta su sve ignorirali od price i napravili plot-holeove i ujebali sve. Jos su govorili da stize DLC koji ne nastavlja radnju, ne nastavlja ME universe, nego ce radnja bit ili neki prequel ili side misije, sve to naravno trebas platit.
Super, znaci moram opet gledat sranje od kraja jer sam platio 10$ za pola sata ili sat radnje koja ne mjenja nista nego samo daje jos 50-75 bodova na war assets. BW planira prodat dosta DLCa, jer su najavili da imaju plan za cca 600-800$ vrijednosti stvari za download.
Ekipa koja je razocarana krajem nece kupovat DLC jer ne mjenja nista, bez kupovine nema para, bez para EA nije sretan.
Da su fanovima dali od pocetka ono sta zele (tipa rasplet price i kraj dostojan truda koji si ulozio) nitko se nebi bunio. Kad su u BWu povukli crtu i rekli da je kraj umjetnost ljudi su jos vise popizdili. Umjetnost ne ocjenjuje onaj to napravi, nego onaj to bi to kupio.
Mogu se i ja posrat na tanjur i rec da je to kulinarsko djelo, a ako se ostatak svijeta ne slozi, oni su idioti jelda?
@Garro
Sumnjam da su isplanirali sve ovo, jer je onda plan i izvedba bila gora nego kraj MEa.
Kvaliteta radnje je pala kad je Drew dobio Waltersa kao cowritera za ME2, ubace nova pitanja a ne odgovore nista. Walters je sam pisao ME3 radnju, potpuno ignoriravsi Haestrom i radnju koja ima pricu u ME1 i ME2, potpuno je preskocio collectore i reapera sta su radili, unistio ti njihovu bazu ili ne, baby-reaper se uvjek stvori u Cerebrus bazi. Toliko o odlukama. Mnogo toga je kompletno izbaceno iz price i ostale su rupe koje se nisu ni trudili zakrpat na ikakav nacin. Cijeli ME3 je procurio mjesecima prije izlaska igre i samo je jos sadrzaja isjeceno iz review verzije, krajevi su ostali isti. Interviewi su rekli da se ovime ponose i da je ovo kraj gdje su ostavili svima da spekuliraju sta je bilo. Odjebana ekipa na forumu i twiteru. Otkazivanja subova na SWTOR, negativni publicitet.
Sumnjam da nitko nije mislio da ovako postupanje prema igracima bas i nije najpametnija ideja.
Zaboravih standardni video clip za dizanje morala
http://www.youtube.com/watch?v=b5ZcNFZAaWk&