View Single Post
Staro 30.03.2012., 08:33   #6102
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Meni se čini da je i prije Havoc bio brži u poniranju (možda zbog težine?)

Čim sam nakon patcha sjeo u Havoca osjetio sam poboljšanje u voznim osobinama, i to veliko, no to meni nije ni blizu one oštrine koju VIper ima. Havoc se još uvijek "ljulja" i nezgodan je za letit kroz gust teren.

Bilo je i vrijeme da ga balansiraju jer je stvarno bio odvratan za bilo kakvo zahtjevnije pilotiranje.
Gle neću te okarakterizirat u potpunosti, al što se tiče BF3 ti si jednostavno full of shit.
Ljulja se my ass, sa trenutnim manevarskim karakteristikama možeš proletit kroz ušicu igle sa Havocom. Boli me kifla šta kaže pixel enemy, znam sam sjest u helikopter i prosudit za sebe. I donio sam jednak zakljucak kao i većina pilota sa TS. Ne trebam "stručne" izjave poput tvojih da bi skužio nešto što nema veze sa "stvarnošću".
To mi je ravno onome kad mi se u sub boxu pojavi video od onog nekog d0n7bl1nk lika koji objasnjava oruzja tu i tamo pa prica "SCAR does 30 damage to the chest..." bla bla bla, ako je puska ugodna za koristiti uzmem i pucam, briga me za glupe ingame statistike. Jednako vrijedi za Havoca i Vipera.

I da, nešto su napravili glede Jetova, čudno se kreću. Kao da je dodan neki efekt mouse accelerationa.

Prodaje:
1.

Zadnje izmijenjeno od: scp. 30.03.2012. u 08:40.
scp je offline   Reply With Quote