View Single Post
Staro 29.03.2012., 23:31   #3212
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
pristali su na to da mi pošalju taj tp-linkov ruter još jedan veliki +1! za optimu
ljudi, morao sam doći ponovo u ovu temu i "updateati" status

...naime, i nakon njihovog pristanka da mi pošalju ruter koji sam htio, došao sam u poštu, podignuo ruter i dočekalo me ono ogromno smeće, grdosija od IskraTela 568+ Sinope - zvao sam službu za korisnike, praveći budalu od mene - šest, ŠEST puta sam se nanovo predstavljao i govorio u čemu je problem, da bi mi zadnji rekao da pišem pismenu reklamaciju šta ću i za koji dan napraviti. ruter im je u original pakovanju, netaknut i zajedno sa pismom žalbe/reklamacije ide ponovo ka zagrebu i sve na njihov trošak... lijepo sam rekao operateru u SZK da ja KUPUJEM robu od njih i da ovo nije nikakva nagradna igra - ako platim 1111, 111, 11 ili 1 kn - ja sam je platio i ja oću ono šta mi i mogu ponuditi - a ne da dobijem ruter kojeg se žele riješiti sa lagera... napisati ću im opširno pismo - kako sam im i rekao, ja kupim jabuke, vi mi pošaljete kruške, šta bi ja sada trebao? prešutiti i koristiti još veće smeće od onih edimaxovih kojeg sam dobio prije 5 ili koliko već godina? nije to nikakav poklon niti nagradna igra - ja plaćam i oću robu, isto tako - uopće, niti malo me ne interesira dali oni daju popust na tu robu od 2,5,100 ili 1000 posto. krajnji bezobrazluk.