View Single Post
Staro 29.03.2012., 11:58   #1
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Sniper Elite V2

Developer: Rebellion
Publisher: Rebellion
Žanr: TPS
Platforme: PC, X360, PS3
Online: Co-op (2 igrača)
Release Date: Svibanj 2012
Oficijalna stranica: Link
Sistemski zahtjevi:

Minimum:
*Processor:
*Memory Ram:
*Hard Disk Space:
*Video:
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Network : Broadband Internet Connection
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive

Preporučeno:
*Processor:
*Memory Ram:
*Hard Disk Space:
*Video:
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Network : Broadband Internet Connection
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive

U petom mjesecu dolazi nam nastavak vrle dobre sniperske simulacije iz 2005., Sniper Elite V2. Igra nas stavlja u cipele američkog (ofc) sniperista, imenom Karl Fairburne koji je poslan u središte svog zla ovog svijeta, naravno u Berlin, s ciljem da spriječi Hitlera u njegovim planovima (the usual).

Tko je igrao prvi dio, zna što može očekivati od ove igre, stealth i taktiziranje uz podosta veliku dozu realizma. I na svu sreću po svemu viđenome do sada, igra nije pala pod velik utjecaj konzola.
U igri je i dalje prisutan bullet cam, koji fokus stavlja na ispaljeni metak ukoliko slijedi neki badass kill. Uz bullet cam, dodan je i kill cam gdje vidimo x-ray prikaz žrtve i metka kako probija njegovo tijelo.
Kao što je spomenuto, igra na prvo mjesto stavlja strpljenje, taktiziranje i stealth, pa Run & Gun stil igranja ovdje neće prolaziti, što je u moru svih tih CoD copy paste igara, lijepo osvježenje.

Ali kako to obično biva danas, igra nije ni vani a već je najavljen DLC Assassinate the Fuhrer, što mi je ogroman minus igri već sada, bez obzira što je free ukoliko igru prednaručite.

Images/Screenshots: Link
Videos: Link 1 ; Link 2

Uglavnom, jedna od rijetkih igara koje iščekujem jer mi se prvi dio jako svidio, koji sam prošao nekoliko puta i igrao neko vrijeme u MPu
xGAME je offline   Reply With Quote