View Single Post
Staro 29.03.2012., 00:55   #151
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Lega @Ordem da ne skrecemo puno sa teme i da admin ne mora puno postova brisat, ja cu ti rac da se ne slazem sa tobom tj tvojim viđenjem svijeta, ali imas pravo na svoje viđenje pa dobro, nije paralela ovdi bila sta je funkcionalno ili ne, nego sta su ljudi spremni platit, a da im ustvari to bas i ne treba (ja prvi)
Mogu ja sad pocet pricat kako je jednostavnije imat jednu grafu nego dvi, pa kao zbog toga bi kupija ovu, pa se kao manje PC grije pa majne zica, pa ovo pa ono.
Istina je da ocu osjetit dasak nove tehnologije, da se mogu igrat ka car (kad vec radim 24h - 6 dana u tjednu i drustveni zivot mi je mrtav ko dinosauri), + jos malo ljecenje komplekasa, frustracija itd... a i naravno zato sta to sebi (jos neko vrijeme) mogu prijustiti.
Iskreno pricekat cu da se cijene malo normaliziraju (padnu, nadam se da dolar nece skocit) eventualno da dojde kakav model sa dva venta, pa ako bude srice i novaca kupit grafu.
Sta se tice same grafe vidim da je svi hvale, da je tiha i da nema musica ka sta znaju imat prve verzije, mislim na GPU, a ne na verzije po proizvođacima jer ce sigurno bit musicavih samo je pitanje cija ce bit.
Zato bi mi bilo drago da vidim i koju kritiku na racun rada a ne samo pohvale
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote