Evo i moje iskustvo.
Kupljen Agility 3 tamo i disk riknuo nakon cca tjedan dana. Zvao sam gospodu par dana i nitko ziv se nije javljao. Nakon sta sam ih dobio glas s druge strane telefona mi kaze da nema problema za disk da ga samo posaljem kod njih i da za TJEDAN dana u principu imam novi disk ( objasnio situaciju da mi je hitno zbog faksa i jos nekih stvari bla bla bla ) . Sve 5. Tako ja saljem disk tamo 6.3.2012. Do danasnjeg dana meni nitko ziv nista nije javio vezano za disk da bi ja vec lagano poludio i poslao mail sta se tu zbiva. Nakon samo 10 minuta ( tj 12 ako smo precizni ), dobivam odgovor da je evo bas upravo disk dosao sa garancije i da mogu podici novi.
Zakljucag svega :
Nikad vise u zivotu necu nista kupiti tamo i svi koji me pitaju cu im reci da je ovo najlosije iskustvo koje sam ikada imao u nekom ducanu. Ljudi si nepouzdani i mozda cak mogu reci i nesposobni i necu imat vise nikakvih iskustava s njima. Jedina pozitivna strana je da su jeftini al iskreno rade cu kupovat u nekon 10x skupljem ducana nego se dovest u jos jednu takvu situaciju
p.s. Ovo je samo "kratak" opis iskustva. Neda mi se pisat sve al moje iskustvo je takvo kakvo je
Ocjena : 0/10