View Single Post
Staro 28.03.2012., 12:03   #8
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da to trotlanje nastaje tako da undervolta procesor. Meni rade temperature jer vidim da kad opteretim ide gore kad je friski je normalno i tak. Ajd nisu 100% tocne to je jasno, ali ipak okvirno vidim da nece izgoriti ako je temperatura 40 celziousa.

Ocistio sam ga prvi put kad sam isao cistit, imao je prasine i sve je bilo zastopano, tada su temperature bile na 80C, i tada se nije undervoltao, barem ja nisam primjetio, a ventilator je zujio ko blesav.

Sada kada sam ga pocistio, ventilator se niti ne cuje a on se ide undervoltad, a nije ni opterecen, tek sam ga upalio. Cesce se undervolta kada je na struju, na bateriji rijetko akd, evo danas. A upravo narucio s ebaya adapter... Sad vidim da je mozda problem u necem drugom.

Jel moguce da ventilator neradi kak treba? Al opet ni to nema smisla jer undervoltanje nekad pocne odmah, nekad za par minuta, nekad za par sati... I nije mi jasno sto se on ima undervoltad ako je temperatura maximalno 60C?

pricekat cu sad taj novi adapter pa ako nebude radilo onda cu rasturit i promjenit pastu... ali ako ima netko jos neku ideju nek javi.