Citiraj:
3DMark03 neide preko 9300 (ipak se radi samo o 6600 GT)
|
hm

ako to zoves ne hvalisanjem...kaj se imas uopce zalit...si dao mozda prevec para za tu konfu? 25% ti je premalo OC-a?
Citiraj:
Konačno stigla memorija (nakon 4 tjedna)
|
kaj svaki shop ima beskonacne zalihe sveg i svaceg sam za tebe?
ili mislis da si nesta vise???
Citiraj:
Ukoliko imam bolji skor od 90% korisnika foruma vjerovatno imam i bolju konfiguraciju.
|
kaj si ono reko o ne hvalisanju?
Citiraj:
To je prosječan rezultat, jer neki primjerci idu na 2700
|
ovo je ipak hrvatska
Citiraj:
Trebam brzi PC za druge stvari
|
ako trebas brz komp ne kupujes "srot" komponente(kako si ti neke nazvao),te ne OC-as jer to naravno utijece na stabilnost...nego kupis vec nes sto "valja" cim se ubaci!!!
Citiraj:
necu napisati nista "teze" da ne ispadnem bezobrazan
|
sry kaj te citiram al ja ocu...stvarno takve ljude ne podnosim koji se zale na sve i ocekuju da sve odma ide na max da sve kaj kupe
mora biti u redu i najbolje od najboljega...kad kupis novi auto ga ne vozis odma na max jer ces mu razvalit motor...mislis da je s kompom isto?svako ko zna nes o kompu nece se odma prvi dan cim sastavi komp bacit na oc neg ce pokrenut burn in,torture testove itd da zagriej proc da ga "osposobi" za dobre rezultate...
kao sto rekoh mozete se sad ljutit na mene kolko ocete...al ovo mi stvarno ne "pase" za zeludac...kako bi ovaj forum izgledao da svi tak postaju...
ps zasto si uopce pitao za podrsku/help i zasto su ti ljudi tu postali svoja misljenja ako ih nisi kanio slucat tj pratit?
jos jedna isprika al fakat mi je puklo:mad: