Citiraj:
Autor tintin
Stavio si ovaj firmware za VMP74 ?
|
I ja imam taj firmware i sve isto kao kod dhalosa
Ali to sa našim slovima u titlovima je najmanji problem kod ovog playera
Nakon par dana koliko ga imam evo mojih dojmova
Pozitivno:
-dolazi sa HDMI kabelom
-dobra slika i zvuk (koristim stereo surround)
-čita sve formate koje tvrdi da čita
-font, položaj i boja titlova se može podešavati
-može se spojiti bilo koji usb miš i tipkovnica
-e-sata port
-samba klijent
-daljinski nije loš
-cijena (uvjetno)
Negativno:
-dugo vrijeme bootanja
-spor pri kretnji sučeljem i pri otvaranju fileova, neovisno o njihovoj veličini
-često se smrzne i zbrejka da ga se ne može ugasiti daljinskim nego se mora iskopčati iz struje
-glavni reklamni adut bbc iplayer ne radi nigdje osim u UK
-web browser je skoro pa neupotrebljiv, nema niti flash niti html5,ne otvara dosta stranica a one malo zahtjevnije ili otvara ultra sporo ili se smrzne, navigacija daljinskim u browseru je živi užas, ne pamti često logiranje na gmail, forum itd...
-youtube je izveden u xxl verziji, dakle za tv i upravljanje daljinskim i to bi bilo ok da radi ali kada se pokrene video on stane i aplikacija ima bug da se restarta i opet se mora tražiti taj isti video, sve se vuče kao puž, video nije u hd kvaliteti, ne može se ulogirati makar postoji ta opcija kao i promjena jezika koja ne radi
Ako se sjetim još nečeg ili naiđem na neki bug nadodam u post naknadno
Uglavnom, više je loš po meni nego dobar jer većina novijih televizora sve te funkcije imaju integrirane i puno ih fluidnije i bolje odrađuju
Meni je jedina korist od njega što podržava dts i otvara iso fileove
Da ima bittorrent klijent kao njegov brat blizanac
PowerZest HD-500D služio bi mi kao torrent mašina koja troši 5W
Čisto sumnjam da će biti firmware update jer je to archived product koji nema svoj community kad wdtv live npr. pa da netko iskemija neki custom update