27.03.2012., 17:10
|
|
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor Pupo
Vas par je zabrijalo žešće u vezi tog limića
znači kupuješ auto, i ovi ti daju aluminke jer si platio u kešu, i ti povućeš odmah zaključak: Oni mene žele shebat s tim aluminkama, sigurno su čelične defektne... Katastrofa
Zanimljivo kak smo mi ljudi čudne naravi, il kako već.
Uostalom, kako je moguće da ispravljaju neku grešku s tim limićem, a grafa referentna ko i xxxx drugih i nitko nije imao problema s tim.
|
Napokon glas razuma
Citiraj:
Autor klem
aj se vrati pa bolje pročitaj postove  . Kad kažem "greška u dizajnu" mislim pod debilanu a ne grešku jer greške nema  i cijelo vrijeme se sprdam s tim limićem , ali njihov marketing time može navuć na različita mišljenja kupce, koji mogu shvatit da stvarno greška postoji i mislim si koji k da to kupujem, drugi će shvaćat to kao tešku debilanu, a treći će baš zbog tog limića koji "poboljšava" temp kupit čim prije  i bit svi sretni što su u prvih 200 s poboljšanim hlađenjem
tvoj primjer s felgama se ne uklapa u moj primjer s branicima  . Da si reko da će prvih 200kupaca dobit drugačiji i poseban dizajn plastičnih naplataka ( koji omogućavaju štednju goriva na neku foru i do 3ml na 100km  ), dok će svi ostali dobit običan dizajn plastičnih naplataka  bilo bi bolje 
|
Baš si se uhvatio tog limića kao pijan plota a? 
|