View Single Post
Staro 27.03.2012., 01:37   #46
faal
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
evo ja vec par dana koristim startpage i zadovoljan sam, google upotrebljavam jos za pretrazivanje stvari vezanih za hrvatsku i na hrvatskom jeziku, cisto za provjeru rezultata. svidja mi se duckduckgo zbog dosta opcija, medju ostalim mozes si namjestiti izgled, meni je to dobro da si mogu prilagoditi.

google mi je postao i naporan zbog svog mjenjanja loga i takvih stvari, hrpe usluga, trazenja broja itd. ja bas zelim jednu obicnu dobru sirovu trazilicu, koja nije "in" (mislim po ovom mjenjanju loga povodom ovog dana, onog rodjenja i slicnih gluposti), koja je samo trazilica. a startpage i ddg se cine takvi zasad.

sto se tice alternative gmailu, u principu ne trebam alternativu u smislu neogranicenog prostora, google talka i slicnih dodataka, nego trebam obican mejl s dobrim (najboljim) pravilima privatnosti.

ja ne mislim da me itko prati, niti ne vjerujem u teorije zavjere i slicne stvari, ali zelim imati privatnost. mislim, jednostavan primjer je - zasto se nitko na ovom forumu nije registrirao sa svojim punim imenom i prezimenom u nick koji koristi i za profilnu sliku nije stavio sliku iz osobne recimo, a u lokaciju upisao svoju adresu? jednostavno, zbog privatnosti. o tom se radi.

btw, google analytics i slicna cuda imam blokirana odavno pomocu ghosteryja, mozda sam prije nesto drugo za blokiranje toga koristio

Zadnje izmijenjeno od: faal. 27.03.2012. u 01:46.
faal je offline   Reply With Quote