Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
... od MasterXa
kada je zadnji put MAC stavio nVidiu ? Pitaj se zašto ...
... od BDa
nVidia - ATi ... u ovoj priči ATi bi bio intel a nVidia new kid on the block ili ti AMD ...
DX 9.0 igara nije bilo ... hm ljudi ne žive od igara, a prodaja kompova za igre što se tiče grafika i procova je jako mali dio tržišta još uvijek ... http://www.top500.org/sublist/index....nerate+Sublist vidim čak 3 ili 4 AMD tamo di to nešto i znači a ne u PC verziji PlayStationa ili X-Boxa ... dakle AMD je lijep divan krasan ali ne u pro upotrebi još dugoooo vremena ... 3D Mark je dobra igra za gledanje ... Ima AMD potencijala ali još to treba pokazat, dokazat kada kako i kažem dođe vrijeme SMP aplikacija za "široke mase" i kada se pojavi više od 1 - 2 upotrebljivog 64-bitnog OS i programa ... misim i ja sam danas NAJBRŽI čovjek na utrci na 100 metara ako ćemo se utrkivat na Marsu a ti dokaži da nisam ... moj 3DrunninMARK i PCrunnig2004 kažu da jesam ... ja stvari gledam iz kuta sjedi i radi a ne sjedi i graj se ... evo danas u cik zore (to ti je meni 07:30, inače otvaram oči oko 10 - 11) moram ići slagati 1 komp koji mi radi probleme ... komp je nVidia + AMD ... inače tamo postoji 5 notebooka svi su intel+intel+ATi i postoji 11 PCa i svi su intel+intel+ATi i nikad ne zezaju ... ne znam kako ti ali meni su stvari sasvim jasne ... i tako mi je u dosta firmi. Ljudi u firmama odma zovu i čim komp smrzne ili se sruši neka aplikacija ... njima nije to OK ili aj neka mu bude, njih to ne zanima. Njima komp MORA raditi od 07:30 do 20:00 bez da kihne, smrzne ili se sruši neka aplikacija inače telefoni okolo zvone ko ludi ...
|
Gle ne znam što da ti kažem. Ovo s Marsom je totalno bezvezna usporedba.
A zašto Mac nema nVidia grafiče-mislim da su neko vrijeme stavljali Mx-ice unutra, ali kao da je Macu grafička presudna. A zašto Dell ne stavlja AMD procesore? Zato jer održavaju monopol.
A što se tiće procesora-dual core su u arhitekturi isti kao i sadašnji procesori, samo što su malo drukčije napravljeni da troše manje struje. Dakle po tome mi se čini da bi A64X2 trebao biti sličniji Turionu
nego A64. Ali to su sitnice. Dakle AMD je i tu bolji.
A dakle po tvome je ATI stabilniji od nVidije?