... od MasterXa
kada je zadnji put MAC stavio nVidiu ? Pitaj se zašto ...
... od BDa
nVidia - ATi ... u ovoj priči ATi bi bio intel a nVidia new kid on the block ili ti AMD ...
DX 9.0 igara nije bilo ... hm ljudi ne žive od igara, a prodaja kompova za igre što se tiče grafika i procova je jako mali dio tržišta još uvijek ...
http://www.top500.org/sublist/index....nerate+Sublist vidim čak 3 ili 4 AMD tamo di to nešto i znači a ne u PC verziji PlayStationa ili X-Boxa ... dakle AMD je lijep divan krasan ali ne u pro upotrebi još dugoooo vremena ... 3D Mark je dobra igra za gledanje ... Ima AMD potencijala ali još to treba pokazat, dokazat kada kako i kažem dođe vrijeme SMP aplikacija za "široke mase" i kada se pojavi više od 1 - 2 upotrebljivog 64-bitnog OS i programa ... misim i ja sam danas NAJBRŽI čovjek na utrci na 100 metara ako ćemo se utrkivat na Marsu a ti dokaži da nisam ... moj 3DrunninMARK i PCrunnig2004 kažu da jesam ... ja stvari gledam iz kuta sjedi i radi a ne sjedi i graj se ... evo danas u cik zore (to ti je meni 07:30, inače otvaram oči oko 10 - 11) moram ići slagati 1 komp koji mi radi probleme ... komp je nVidia + AMD ... inače tamo postoji 5 notebooka svi su intel+intel+ATi i postoji 11 PCa i svi su intel+intel+ATi i nikad ne zezaju ... ne znam kako ti ali meni su stvari sasvim jasne ... i tako mi je u dosta firmi. Ljudi u firmama odma zovu i čim komp smrzne ili se sruši neka aplikacija ... njima nije to OK ili aj neka mu bude, njih to ne zanima. Njima komp MORA raditi od 07:30 do 20:00 bez da kihne, smrzne ili se sruši neka aplikacija inače telefoni okolo zvone ko ludi ...