Bok svima, već duže pratim ovaj forum, ali nikako da se uključim u diskusije, pa evo koristim priliku. Trebao bih pomoć u odabiru subwoofera. Setup koji imam je:
FRONTOVI: Wharfedale 10.3 black – 2 x 2,5 m Supra Classic 2,5mm – niski + 2x2,5 m Supra Classic Mini 1,6 – visokotonci (spojeno u BI-Wiring)
CENTAR: Wharfedale 10.CS black – 1,5 m Supra Classic 2,5mm
SURROUND: Wharfedale 9.DFS black – 2x12 m Supra Classic Mini 1,6mm
ZONE 2 (PRESENT SPEAKERS): Wharfedale 9.0 black – 2x13m Supra Classic Mini 1,6mm
ffice

ffice" />
>>
RECEIVER: Yamaha 671 black
MEDIA PLAYER: Tvix Slim S1 + 2tb Samsung F4 – spojen LAN-om na Thompson 782 router
GAME: Playstation 3, slim, 160 gb – spojen LAN-om na Thompson 782 router
TV: Panasonic P42 G20
Potvrđujem ono što je par forumaša reklo o Wharfedale zvučnicima - FALI IM BASA. U početku mi je plan bio ne kupiti subwoofer zbog osjetljivih stanara koji žive ispod mene, ali kroničan manjak basa me natjerao na taj korak.
Stoga molim neke savjete koji subwoofer, ne želim srušiti kuću od vibracija, želim samo dobiti malo basa kojeg nemam, tj imam premalo. Razmišljao sam i o Wharfedale SX sub-u, ali nekako čini mi se cjenom od 2.700 kn preskup za to što daje, ili se varam? I vizualni oblik isto igra ulogu (bilo bi poželjno da se slaže s Diamondima 10). Možda bi za taj manjak basa trebalo okriviti i Yamahu 671, na koju sam prvenstveno išao zbog Zone 2 - postavio sam Diamonde 9.0 tamo zbog slušanja radija i ponekad glazbe s Tvixa u blagavaoni, koji je usput spojen na receiver digitalno putem HDMI-a i analogno putem činčeva (jer Zona 2 ne podržava digitalni signal, pa i na Tvixu treba u postavkama staviti na analog).
Soba je 4x4, s tim da je s jedne strane otvorena, jer mi je kuhinja, blagavaona i dnevna soba na otvorenom.
Svi savjeti, kritike i ponude su dobrodošle!