Citiraj:
Autor Maxim
Samo si pobogu nikada nemoj uzimati Carnet s tim uvijek i brdo problema, većinom, a većinom je greška kod računala i to takva sitnica s kojom se zezate nekoliko sati... Običan 3D paket ne biti škrt dati 30-ak kn više a imati bolji net
|
Ovako:
Činjenice:
1) imam Thomson TWG 850-4

Da li mi je potreban update firmwarea? Naime, možda mi ponekad se desi da izgubim konekciju , ali ako se to i desi, vrlo brzo se vrati, ali generalno sam veoma zadovoljan uslugom.
2) koristim Bnet standardni (ugovor potpisan 03.03 2009., uključeno 14.04.2009.), Thomsona sam platio odjednom platio pri zasnivanja ugovora, pa nemam mjesečni trošak najma.
3) imam stolno računalo, te se zna nakačiti 2 laptopa i 2 mobitela, sve uredno radi, kao urica.
Sad sam se malo zainteresirao za CARNet 3D, 35kn jeftinije me cima, iako sam i pri potpisivanju ugovora znao za shemu s njihovim modemom i mojim routerom, nije mi se tada dalo zezati s time.
Mene sada zanima, da li bih mogao ovaj njihov router iskoristiti ikako, ili bih morao dotičnog vratit (iako sam ga otplatio uodjednom), te bi mi oni dali samo modem, pa ja naknadno uzeti svoj router da bih mogao više računala koristiti na 3D CARNetu.
Ili, kako sada na
http://www.bnet.hr/paketi/3dcarnet#?...1&p1=bh-item-4
nude Bežični (WLAN) modem/router s 4-port switchem** 507,11 kn
a toliko sam ja platio svoj thomsona, možda je moguća kombinacija da zamjenim svog thomsona za novog kojeg bi mogao podesiti na 3D CARNet uz nadoplatu od 61,47 kn.
Ovo pretpostavljam u slučaju da ne mogu svog Thomsona namjestiti da mi bude jedini uređaj.
Mrzim redudanciju, odbija me pomisao o dodatnom uređaju, mada je to možda jedino rješenje.
Kao što vidite, možda je bilo najbolje da sam počeo post s pitanjem da li mogu uz jedan uređaj (zamjena starog, firmware starog promjeniti, ...) i dalje imati nesmetano spajanje više računala, uz manji mjesečni trošak...
Oprostite što sam razduljio, ali mislim da želim biti jasan u onom što želim...