Citiraj:
Autor TheEmpress
Takvima bih zakonom zabranila da imaju kućne ljubimce. -.- Tak frendica jedna ima kod susjeda, ovi imaju dva mačka i psa i da ih ona ne hrani valjda bi pomrli od gladi.
|
Erm, moraš uzeti u obzir da se radi o mački...Moj mačak recimo nikad nije gladan. Čak i kad pojede puni obrok (iz konzerve) s kojim se pati 10 minuta vrati se i traži još. Sladak je kad me tapka po nozi pa mu bacim jos malo mesa sa stola...al on i dalje inzistira do te mjere da ga moram "sutnut" iz kuce. Nema šanse da mačka od 3 i pol kile pojede više od šteneta Njemačkog ovčara od 17 i pol kila, stvar je u tome da te forsira da vidi do koje mjere ćeš joj ugađati.
U slucaju tog covjeka je moguce da se radi o nemaru, al također je moguce da se radi o obicnom macjem "bezobrazluku". Tesko da postoji macka koja si sama ne moze naci izvor vode
Mi kad idemo na more mačak ostane sam kod kuće i susjeda mu jedino hrane donese, za vodu se kao i uvijek snađe sam i dočeka nas uvijek jednako pufast i uhranjen.
Probaj psa ostavit samog tjedan dana pa ćeš vidjet šta će se s njim dogodit. Mačke su jednostavno ultrasnalažljive, lukave životinje. Al dobro, ne želim da izgleda kao da izmišljam toplu vodu, sve je tu otprilike jasno