View Single Post
Staro 25.03.2012., 21:20   #144
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
oh visosti...dotaknuh se tvoje svetinje - talijana

ako ti ne možeš prihvatit sve ovo kao neku vrst šale na račun formulaša - to je tvoj problem pa onda ni ne dolazi ovdje.
pitaj malo druge za misljenje koliko sam ja ljubitelj talijana . i ne okreci sada pricu i ne prebacuj loptu meni, sam si se posrao i ostao ziv, sada pojedi. ja problema nemam nimalo sa ljudima koji nisu trolovi, prelistaj malo prosle teme vezane za formulu i opcenito, pa mozda i dodes do drugacijeg zakljucka.

i da, da jesam toliko zadrt koliko ocito mislis i da preferiram samo konjica, nebi niti rijeci dao perezu dana niti ostatku ekipe, nego bi pjevao hvalospjeve i uzdizao u nebesa i alonsa i ferrari. ono sto jest zalosno sto to najmanje radim, svakome zasluzeno, sto se kod tebe bas i nebi reklo (procitaj sam sto si napisao, VI ste ga otjerali, MI bi vidjeli da se montoya vrati i slicno). malo zalosno i itekako smijesno sto se ti stavljas u polozaj kao da je mclaren - tvoj, pa onda meni seres da ne dam u talijansku svetinju.

stoga kako rekoh - over & out, nakaci se na drugoga svoje razine, meni nisi niti zanimljiv.

Burko je offline   Reply With Quote