25.03.2012., 20:38
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Autor Burko
i da, alonso, koliko god ga i ja ne volio (iako volim ferrari), ko' god da i dalje misli i govori da nije dobar/da ima boljih, u danasnjem trenutku se nikako nebi slozio. danas mu nitko od vodecih nije prismrdio, osim pereza koji je isao valjda na nitro  . ok, bilo je brzih krugova, no kako je pobjegao na pocetku, tako je i ostao naprijed, bez ikakvog daljnog ugrozavanja u smislu gubljenja vremena. a kad se pogleda da ferrari jednostavno nije ta razina mclarena, RBa i mecke, jebiga, covjek cupa i covjek zna. sve mi se vise svida, ne radi sranja i nije bahata arogantna temperamentna konjina, drago mi ga je gledati. pogotovo kada znas da je propeti konjicak - los, pa je jos veci gust kad prestize ili se zaleti ovakva pobjeda.
i
|
ma daj šuti - to vam je najbolji vozač poslije Šumija - sreća vaša što smo ga iz McLarrerna otjerali  inače bi Massa i Trulli sa suzama u očima gledali bodovnu skupinu sa začelja
ma kad bi se htio vratit Huan Pablo Neruda Montoya - vidli bi vi onda šta je karambol na stazi...ovo što Button radi je niš    
|
|
|