View Single Post
Staro 25.03.2012., 16:24   #43
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
sve je to meni jasno, al ne kuzim zasto bi me to trebalo previse zabrinjavat..

sve i da sinkroniziram kontakte (sto ne radim) i da google ima podatke o mojim poznanicima i njihovim rodjendanima.. sto to znaci? da ce im poslat cestitku, poklon? bombu na vrata?

pol mlrd ljudi il kolko ih vec ima na onom facebooku sami daju sve podatke i vise od ovog gore sto si napisao..

sto meni znaci sto negdje u bazi google ima popis mojih posjecenih stranica? ne vidim sto bi to googleu moglo trebati osim za biznis u ovom ili onom smislu..

mailove koje pisem.. pa zamisli si koliko ljudi koristi gmail, koliko se mailova razmjeni.. ne kuzim sto mislis da se sa tim zabiljezenim mailovima radi? dal ih netko cita? naravno da ne.. dal ce ih netko citat.. naravno da ne..

ako to znaci da ce mi rezultat pretrage bit usmjeren na recimo portale koje najcesce citam pa to je ono sto i zelim..

koristim operu za "normalno" surfanje, gdje me google "spija", dakle logiran sam zbog gmaila.. 90% vremena..
za neko "underground" surfanje upalim firefox koji je nekoliko sakriven i gdje me google ne spija..

da se razumijemo, otvorio sam i prosao temu ne da se izjasnim, vec naravno i mene zanima moze li se surfati bez googlea il je to utopija
M.U.P. je offline   Reply With Quote