Citiraj:
Autor dulesbj
Ako te zeza,izvuci te aplikacije iz fundowskog roma,mene tako neke stvari isto zajebavaju,neće raditi,recimo od a.warowog roma aplikacija neće raditi na fundowskom,isto tako imam problem sa root explorerom,2.19 mi neće raditi,a 2.17 hoće,ne znam zašto,ali probaj raspakirati fundowskog full i iz njega stavi aplikacije u cleana njegovog,promjeni permision i trebalo bi sve raditi.
|
jel to znaci da ne moram nista opet flashat, nego samo na kompu pronac .apk fajlove u raspakiranom fundowskom turbo, i prebacit ih u system/app na mobu?
sori što gnjavim, nisam se nikad susretala s ovakvim stvarima prije, eto to mi je prvi custom rom i pri put rootan uređaj
EDIT: ok, uspjela sam, kopirala sam iz fundowskog full ta dva .apk fajla, stavila u system/app, promjenila permissions (onako kako je rekao fundowsky) i sad radi
NOVI EDIT DA NE PIŠEM NOVI POST:
Sad kad sam ja to sve lijepo namjestila, vidim ove neke aplikacije i ne znam šta bi s njima
battery calibration - to ću isprobat
cpu master pro - jel mi to treba? ja ne bi ništa dirala ako je sve već lijepo namješteno samo po sebi
link2SD - šta se s tim radi?
SD speed increase - jel mi to treba? imam transcend class 10
šta je A2SDGUI?