View Single Post
Staro 25.03.2012., 15:03   #138
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
odgledao sve osim posljednja dva kruga, nasere mi se susjed na terasu i moras izaci van.......... ali sam cuo cija je himna ipak svirala .

nego, ok, kisa je danas bila jako bitan faktor. no ono sto je mene fasciniralo je vise stvari, prvo perrez i sauber ferrari, momcad je danas izgledala najkompletnije, svaka cast i bolidu i vozacu, svima. cak mi je i zao, iako sam navijac ferrarija (a uostalom i alonsa, za koga, massu? pa trulli bi valjda bolje prosao od njega, sramota, zao mi je sto znam da je svaki od njih dobar vozac, ali je razlika izmedu njega i alonsa abnormalna), volio bi da je mehikano pobrao prvu pobjedu . zapravo mislim i da bi da nije sjebao onih 5-6 krugova prije kraja, to ga je kostalo najvjerovatnije pobjede, jer bi DRS odradio dodatan posao, iako se vidjelo da je sauber cca 15 km brzi na ravnici.

sto dalje....... hammilton - nista posebno, ali doslovce kao da nije niti vozio danas. trece mjesto vrlo dobro, no stvarno nezanimljiv nastup. button malo zeznuo sto ga je kostalo boljeg plasmana, massa jednostavno los i nikakav, dok ricciardo, vergne, maldonado, senna, kobayashi, cak i kimmi (iako ne toliko), mladi lavovi sto je rekla moja stara danas. jako dobra utrka, jako sadrzajna utrka, puno prestizanja, jako malo problema s obzirom da je bila kisa....... i jedva cekam trecu po redu .

i da, alonso, koliko god ga i ja ne volio (iako volim ferrari), ko' god da i dalje misli i govori da nije dobar/da ima boljih, u danasnjem trenutku se nikako nebi slozio. danas mu nitko od vodecih nije prismrdio, osim pereza koji je isao valjda na nitro . ok, bilo je brzih krugova, no kako je pobjegao na pocetku, tako je i ostao naprijed, bez ikakvog daljnog ugrozavanja u smislu gubljenja vremena. a kad se pogleda da ferrari jednostavno nije ta razina mclarena, RBa i mecke, jebiga, covjek cupa i covjek zna. sve mi se vise svida, ne radi sranja i nije bahata arogantna temperamentna konjina, drago mi ga je gledati. pogotovo kada znas da je propeti konjicak - los, pa je jos veci gust kad prestize ili se zaleti ovakva pobjeda.

i da, mercedes valjda jede gume, danasnja utrka im je katastroficna. i sto sam jos primjetio jos od prosle sezone, mislim da ferrari nije toliko los koliko je los s najtvrdim gumama. na tvrdim su najlosiji, sve osim toga su jos konkurentni, danas jako dobro pokazano. mozda grijesim, mozda samo naklapanja .

Burko je offline   Reply With Quote