Citiraj:
Autor zgmmax
Crocus i ja se vratili sa staze 23.
|
I ja se biljezim za ponavljanje.
Btw, provjeri dal si dobro zasarafio rotor.
Citiraj:
Autor Nik
Lijepa voznja danas, napokon sam se provozao donjim dijelom dvadesetke, ne sjecam se kad sam zadnji puta isaso lijevo od Njivica (trenutno je Pilana in).
Neka budala zapalila je pola sume pred kraj staze.
Dotka je takodjer pala, samo kaj je tamo pak balvan revolucija - sumari pile na veliko.
|
Ja to namjeravam sutra ponovit. Uspio sam bajk dotjerat za voznju
Citiraj:
Autor zgmmax
Jel netko i sutra za voznju?
|
Biljezim se sa stovanjem
Ja sam za rutu od Cinovnicke do Hunjke pa na 20. Nakon toga idem u Markusevec, do tetke na rucak
A u povratku sam mislio solo navratit na Dotku, uz uvjet da mrak ne padne do tad.
Nakon toga Maksimir i mozda na cugu s tobom, taman se stignes odmorit
Citiraj:
Autor SileTzar
Nakon Njivica otišli dalje 20tkom i isprobali alternativnu stazicu da ne idemo kroz kanal pun lišća, opet pun pogodak, makar jedan korijen bi nekog mogao jako usrećit.
Osim toga šumarija je uništila Dotku, trećina staze je nevozljiva jer su smradovi rušili baš stabla preko stazice, jedino se sredina staze može proć po širokom dijelu.
|
Jel valja cemu onda taj dio sa strane?
Kanal mi je fora pa reko ako nije nes posebno da ne skrecem tamo.
Sto se tice Dotke u kakvom je stanju dio staze gdje su ona prva dva skokica sa strane, onda onaj veci te onaj najveci zadnji?
Htio bih to otic malo ispreskakat
Btw, bio sam i ja danas na Sljemenu, pjeske. U 8h sam krenuo od tunela, za 55 min bio gore, odmorio sat vremena sa frendom i onda fino trceci otisao dole za 35 min
Gore sam si jednu slatku za dusu popio
Jucer sam napravio takvo sranje sa bajkom. Ublazio sam skripanje tako sto sam izvadio i podmazao sve one sarafe na zadnjem linku. Al pogon je ocito sjeban.
No, nebi ja bio ja kad nebi neko sranje napravio. Uspio sam polomit jedan saraf (prejako sam ga zategnuo) te mi je komad navoja ostao u linku. Na moju srecu, danas sam uspio pronac tokara koji mi je za 40 kn napravio nova 2 sarafa te sam sa busilicom izbusio i izvadio stari navoj. Novi saraf je legao super, idemo dalje
Bajk je slozen, sutra se vozimo
Dakle, nastavi niz za sutra u 10h kod tunela:
Cuks
Max
...