Citiraj:
Autor 2 die 4
Sile legendo, slijedeći put ću malo više fotki napraviti tako da imaš za cijeli roman
Btw; hvala svima na željama za oporavak, hvala svima koji su bili samnom u četvrtak i pomogli i čekali, i na kraju hvala Onyx-u što mi je uzeo bajk i spremio ga kod sebe!
Vidimo se uskoro (nadam se), ja sada kemijam kako doći do neke jeftinije FF kacige!
|
Samo nek si ti nama vedar i nasmijan
Meni je današnja vožnja bila gušt neviđeni. Vuco i ja se odvojili na Lonjščinu, i to je pun pogodak, spojili se s ostatkom na prvim klupicama i zajedno lagano dalje optimalnim tempom.
Premišljali smo se od kombinacije-Cuks drop ili 20tke, u odnosu na prošli vikend 20tka je 10x prohodnija, pogotovo onaj dio do Hunjke smo izvozili ko iz pičke. Obavezan skok kroz potok, ostavio sam Broju1 razmak jer me stalno koči, pa se zaletio i to mi je vrhunac dana

Nakon Njivica otišli dalje 20tkom i isprobali alternativnu stazicu da ne idemo kroz kanal pun lišća, opet pun pogodak, makar jedan korijen bi nekog mogao jako usrećit.
Sve prepeglali odlično, jedino na kraju je neko zapalio šumu pa ima hrpa pepela od kojeg se ne vidi niš, veli neki susjed da je neki čiča palio lišće i uspio i sebe zapalit. Katastrofa.
Osim toga šumarija je uništila Dotku, trećina staze je nevozljiva jer su smradovi rušili baš stabla preko stazice, jedino se sredina staze može proć po širokom dijelu.
Sve u svemu preodlično. Lonjščina je moja solucija ubuduće. Sad idem pit, roštilj pomaknut na sutra, life is good