Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
A64 dobar ? OK di? nisam vidio ljude da su sretni s njim, oni koji rade o koriste su se vratili na Athlone ili mobilce (oni koji su priznali da su se zje...) i koliko Vas ima 64 bitni OS pa makar i beta ?
... prodaješ 1.000.000 PC godišnje ? Zoveš intela, ne AMDa jer ovi će isporučit za ove nisi siguran. I BEZ ratova, samo moj komentar je ovo mislim imam u kući 6 proceva koje koristim, 4 su intela i 2 AMD tolko od pristranosti ... kada dođe vrijeme 64-binih OSova intel će opet biti bolji, kada dođe vrijeme dual core CPUa opet će intel biti bolji ... zašto :confused: jednostavno imaju više novaca, više veza, više proivodnih kapaciteta i IBMu tako paše ...
|
ovako se dobro nisam nasmijao jako dugo. Intel neće biti bolje jer AMD ima bolji procesori i tako će ostati u dogledno vrijeme, AMD ima najbolju tvornicu, a kaj se tiće novaca onda bi Toyota već osvojila 4 naslova u F1.
Athlon 64 je bolji od AXP ne jer je 64 bitan nego jer ima integrirani mem. kontroler. Naravno da je na 1.8 sporiji od XP na 2.5, ali to nije fer usporedba jer A64 kad se OC imaju veći potencijal nego XP. Mislim malo mi je smiješno slušati ovo:ma kome treba SATA, PCI-E 64 bitni procesori, DX9 podrška....
Da mijenjam komp svakih 6mj. ne bi se zamarao s time, ali ovako treba malo misliti unaprijed.