View Single Post
Staro 23.03.2012., 21:05   #897
bstaard
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor pixxeel Pregled postova
Da li ima neki poseban (ne tako očit) nedostatak sa Dellovim lap-ovima pa da se ne javljaju među preporukama? Nekako mi se čini da je aktualna N5110 serija (ima ih od pentiuma za 3500kn do i7 za 5500kn) prilično dobar deal ovako na papiru, pogotovo zbog 3 godine gare.

Dizajn mi je isto ok, jedino je eto malo čudno što se ne spominju baš na temama pa da nemaju možda skrivene nedostatke? First hand iskustva, somebody?
Pa prvenstveno mene kod Della smeta kučište od plastike. Ako dajem 5K za laptop, volio bih da je kučište metalno. Druga stvar koja me smeta je to što je ustvari skup. Poskupljuje ga jamstvo od 36 mjeseci. Meni osobno je puno bolja opcija uzeti prijenosnik sa 12 mjeseci jamstva ali da imam mogućnost to jamstvo produljiti jer što ako u tih prvih 12 mjeseci nisam zadovoljan laptopom? Prodat ću ga i kupiti odgovarajući. Ako sam pak zadovoljan, produljit ću jamstvo. Preporučam radije HP, Lenovo, Acer.. jer mislim da se u 5K da nagurati stvarno jako dobra konfiguracija ispod METALNOG kučišta.
bstaard je offline   Reply With Quote