View Single Post
Staro 14.04.2005., 16:39   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
CPU market shares after Q3 2004: Intel - 81.2%, AMD - 18.4% ... hm 2005 nebu niš bolja, niti 2006, ... gle lako je biti dobar danas i sutra, aj ti budi dobar 10 godina u nizu, budi ti ono najbitnije u stanju proizvest onolko koliko drugi traže i isporučiti to na vrijeme ... a i k tome, ne želim opet pokretat ratove, koji AMD je bio bolji od kojeg intela u svojoj klasi kada je to tržište uistinu imalo značenje ? A64 dobar ? OK di? nisam vidio ljude da su sretni s njim, oni koji rade o koriste su se vratili na Athlone ili mobilce (oni koji su priznali da su se zje...) i koliko Vas ima 64 bitni OS pa makar i beta ? Svaka čast AMD ima riješenja, napredan je, dobar je ali ne dovoljno, ali realno sa poslovnog stajališta je malo bolji od Transmete, malo bolji od IDTa, ... prodaješ 1.000.000 PC godišnje ? Zoveš intela, ne AMDa jer ovi će isporučit za ove nisi siguran. I BEZ ratova, samo moj komentar je ovo mislim imam u kući 6 proceva koje koristim, 4 su intela i 2 AMD tolko od pristranosti ... kada dođe vrijeme 64-binih OSova intel će opet biti bolji, kada dođe vrijeme dual core CPUa opet će intel biti bolji ... zašto :confused: jednostavno imaju više novaca, više veza, više proivodnih kapaciteta i IBMu tako paše ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote