View Single Post
Staro 22.03.2012., 21:50   #511
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
za 2500 sobiješ archosa 80 G9, zajedno sa 3g stickom (bez sticka je 2200). s time da je to već dvojezgreni procesor, andorid 4, i u svakom slučaju kvalitetniji od ovih gore spominjanih.
što se tiče kvalitete-biti će ne tako dobro vidljivo. 'ajmo to tako reći. ne znam što podrazumijevaš "raditi vani". da li će to biti vani-vani na livadi, vani pod kakvom strehom, suncobranom. ako budeš imao išta hlada, da se ipak koliko toliko zasjeni ekran, onda će biti prihvatljivo. uz veće osvjetljenje ekrana. što pak vuče i veću potrošnju baterije. ali, ako si uz utičnicu, onda ga držiš na punjaču i gotovo.
mada, ako već kažeš pos, onda tu neće biti multimedije, što opet znači manja potrošnja. ekran neće stalno biti upaljen.

no, mada, iskreno, ne kužim kako upotrebljavati tablet za pos i s kojim programom, tu logistiku si valjda riješio, ako je samo za to, onda radije pogledaj prestigio 7070. dobiješ ga za 1000 (na njuškalu), do 1200-1300 novoga u trgovinama i riješio si problem. je starija serija, ali još uvijek dovoljno dobra za uredski posao uz povremeno igranje i multimediju. a vlasnika 7070c ima na forumu, pa će ti netko već znati reći kako se ponaša vani.
Surađujem s jednom tvrtkom koja ima svoj pos program, i trenutno završava pos app za android, uskoro i za ios...u principu dobiješ mobilne pos kase za konobare, ima i dosta drugih firmi tu opciju ali samo za windows mobile koji su očito zamrli davno...npr. u gwc grupi mi traže 4000 i nešto kn samo za uređaj (win mobile gore) plus program i pdv što izađe podosta, ovak mi je bolja opcija neki android uređaj i par licenci uz rabate a dobijem u konačnici bolju stvar...znači nikakva multimedia gore, ne zanima me kapacitet interne memorije, kvaliteta kamere...samo što duža baterija uz wifi i to je to...

Mislim da ću ić na ovaj SAMSUNG GALAXY S WIFI 5.0, 5" ekran i koliko vidim dosta dugo trajanje baterije uz wifi...
skyman je offline   Reply With Quote