Citiraj:
Autor DANCI
evo da vas obavijestim, jedan mi je vratio pare dok drugi mi nije vratio pod izgovorom da mu nekaj blokira na paypal pa mi nemože vratiti pare pa mi je ponudio da ponovno pošalje item, rekoh šalji... jbg nije da se radi o većoj cifri jer se radi o 5$ s poštarinom pa šta bude bude kao item stiže za 20-30 radnih dana
kinez se opako grčevito trudio da mu neostavim negativni feedback dopisivali se preko 5 PM da bi konačno pao dogovor da ja prihvatim da ponovno pošalje, pa sad budemo vidjeli koliko je ozbiljan inaće ima momentalno preko 100 000 s 98%, ima više pozitivnih nego negativnih komentara pa sad sve zavisi
|
Evo nove vijesti uz vezi kineza, paket koji je bio poslan mi se čini 27.12.2011. nije stigao i tada je ponovno poslao 07.03.2012., danas mi je upravo stigao paket s datumom slanja 07.03.2012. što znaći nakon 15 dana je stigao paket.
I tu robu sam konačno dočekao nakon skoro 3 mijeseca ono zbilja za popiz... nešto što košta 5$ !
Mene zanima slijedeće ako mi možete kako pomoći, liku nisam dao feedback jer sam čekao da mi stigne paket da ga imam ćim držati u šaci. No problem je taj kaj je paket ipak konačno stigao no nevidim da mu mogu vratiti feedback jel to znači da je istekao period dokada mogu dati feedback ?
Kinezu nisam javio da je paket stigao, koliko me logika služi valjda je i sam svijestan da ako me pratio da je istekao period da mu dam feedback.
Što mi je učiniti po tom pitanju ?
Želio bih i dalje ostati pošten, ako se još može ?