View Single Post
Staro 22.03.2012., 12:14   #509
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
ekrani su ti svi sjajni. tako da tu ne maštaš o mat ekranu koji će se vidjeti na suncu. možda nekakva folija riješi problem, ali to je možda. pojačati osvjetljenje na tabletu kad si vani i to je de facto jedino što malo pomaže.
archos ti je skuplji od tih 1700kn. ako misliš na ove G9, zadnje modele. ima onih jeftinijih, starijih, ali upitno je koliko su isplativi.
prestigio 5080, ovi novi čipotekini, kyros 8" i 10", oba u tom cjenovnom rangu. imaju nedostataka, ali, za te novce nude relativno dosta. market ne dolazi u "serijskoj opremi", ali ga se da instalirati, navodno se i 3g stickovi mogu koristiti. u svakom slučaju, neloš izbor, uz manje kompromise.
i kyros i prestigio najavljuju upgrade na android 4. no, kada-nemam pojma.
Pa dobro ne treba sad neka kvaliteta slike, može izgledat isprano koliko hoće ali da se vidi slika vani da se može normalno radit, i to ne mislim stiskat neke sitne ikonice, nego ikone pristojne veličine...kao što rekoh namjena je isključivo za pos program...

Gledam malo ove kyros tablete u chipoteci 7" i 8", ali oba imaju slabiju bateriju nego Prestigio (4000 mAh - 5400 mAh)...dobro ajde da dignem budžet na 2500 kn..koji iz te ponude ima duže trajanje baterije uz wifi od Prestigia?

Budući da bi mi i 5" ekran odgovarao, razmatram i SAMSUNG GALAXY S Tab WIFI 5.0 budući da je kompaktniji, e sad ne znam kakvo je stanje s njim i trajanjem baterije uz wifi...

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 22.03.2012. u 13:31.
skyman je offline   Reply With Quote