View Single Post
Staro 22.03.2012., 09:20   #299
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Bioware je u svojim izjavama i reklamama za igru najavio razrijesenje trilogije, epic zavrsetak, 16 razlicitih krajeva, da tvoji izbori iz ME1 i ME2 oblikuju svemir i imaju debele posljedice na igru.

Na kraju si dobio vise pitanja nego odgovora, potpuno su ignorirali pricu do sada, reapere i razloge genocida, objasnjenja mass relaya od prije, stetu koju radi relay kad pukne, trilogija zaklana, kraj je kopiran iz Deus Exa od prije 12g (i to doslovno), od 16 krajeva smo dobili 3 samo sa razlicitom bojom shockwavea, a svi nasi izbori su nebitni jer su pretvoreni u score koji ti da jedan kraj u drugoj boji.

U prevodu, to je marketing. Vidio si reklamu za auto sa 550ks i 350km/h, kupis ga, a auto ima 48ks i ide 35km/h. Lazno oglasavanje, ameri imaju zakon protiv toga.

Ostatak retakeME pokreta je rekao da je to previse, al po meni nakon 10 dana sutnje od biowarea i izjava da je kraj pravo umjetnicko djelo i da mi ne razumimo tu briljantnost (+ sve drugo sta je isplivalo da su lijeni ko pasi, isjekli kraj i rekli ko jebe kupce, 4min 21sec je trebalo da nadju, skinu i lose obrade u PSu sliku od Tali sta se ceka preko 5 godina), liku je dopizdilo njihovo arogantno ponasanje.

Ray Myuzuka (il nesto) Cofounder Biowarea je dao izjavu, kojom je opet poceo i on da sere. Da nikako nisu mogli zamislit da se fanovima nece svidit kraj....kao da podjebaje.
Testeri koji su dobili igru na test su bili odusevljeni, naravno da jesu, igraju i jos su placeni za to, a mi budale sta damo 60$ ko nas jebe.

http://blog.bioware.com/2012/03/21/4108/

Uglavnom, evo izjave pa citaj izmedju redova. Ekipa je opet popizdila. Kako i nece kad se poziva na gaming placene ocjene da je igra savrsena, a svi fanovi su ogorceni.
Meni je to potpuno izgubljen dodir sa stvarnoscu. Treba im valjda objasnit da oni ne rade igre za gaming casopise, nego za fanove koji to placaju.

BladeRy je offline   Reply With Quote