View Single Post
Staro 20.03.2012., 23:43   #300
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Izvini, al meni tata nije Todorić, a boga mi nisam ni purger da me dobar posao čeka odmah iza ugla. Slažem se ja s tobom, ne plačem, već gledam stvari malo realnije. Ako jedna televizija vrhunskih dimenzija, dođe 2000 kn kako može pišljiva grafička koja ti stane u ruku doć 4-5000 gdje je tu logika? 20-30 posto bi cijene trebale bit niže, to bi bila neka realna cijena tih proizvoda, a zašto nije jebat ga, nije jer se kupuje i jer kao što reče profil iznad njima je 500 dolara, ko nama 50, pa im nije problem odvojit toliko para za jedan proizvod. A u našoj državi, gdje cijeli mjesec ljudi rade za 3-3,5 ili 4-4,5 tisuća kuna to je problem. Pogotovo kad uzmeš u obzir, koliko nas ne radi, pa treba starce pitat te pare, a starci kažu a čuj sine odi si pa ih zaradi. Kažem, sve je to zakon tržišta, a činjenice vele da smo mi dosta nezaposleni i dosta siromašni, tako da nam je suđeno snizit si malo kriterije i kupit si jeftinije proizvode.

Nemam ni ja Todorica, fala boga da nemam takvog starog ( jer bi vjerojatno vozio neki Mercedes SL i trosio tisuce eura po cajkama na sponzoruse i vjerojatno zavrsio na Karibima na odikavanju od neceg) i imam placu u toj kat a zadnjih 10 godina i vise stalno imam love za gluposti. Prije sam si mogo uzet neki Autic od te lova a danas se zadovoljim komadom boljeg HWa. Ne sjedim doma i placem nego iskoristim svaku priliku da uzemem sto sastrane i trudim se da sto manje gubim kad vec kupujem i prodajem.

AMD je zajedo ovaj put jer su stavili previsoku cijenu sa 7970. Mogli su komotno ic sa 100$ nize pa bi i 680 bila jeftinija a druga stvar je 28nm koji jos nije uhodan. Da je Nvidia prva izasla mislim da bi i oni napucali takvu cijenu. Moglo bi bit svega uskoro jer lufta za spustanje ima puno kod oba tabora..

Evo Afterburner vec radi. Voltaza i sve bez kemijanja ili cekanja. Vjerojatno su i driveri vec dobri.
http://www.techpowerup.com/162719/MS...-Tweaking.html

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 21.03.2012. u 00:05.
MAGARAC je offline   Reply With Quote