Meni je upao inkasator prije 3 godine,a ja sam uselio nekih 3 mj. prije nego sto je on dosao.
Naravno prijavio sam toga trenutka TV i onda mi je zatrazio da platim za prosla 3mj. 240 kn???
Nisam htio platiti taj iznos jer nisam ni imao TV cijelo vrijeme, nego smo se nagodili za 80 kn i dao mi je uplatnicu uredno nastampanu na HRT bla,bla..original...
I zena(ona se brine o racunima svim) je tu uplatnicu uredno provela internet bankarstvom i po njoj mjesecno placala anuitete za HRT pretplatu.
Da bi nakon 12-13 mj. nakon pocetka placanja HRT pretplate stigla opomena za neplacene racune HRT-pretplate u iznosu nekih 1000 kuna.
Naravno... Zeno, sto ti je sto neplacas racune???
Ona meni, placam i izvuce sve potvrde te ih posalje mailom nadleznoj sluzbi HRT-a.
Odgovor je bio ovaj.
Nakanada se placa od onoga dana kada te Inkasator zatekne doma i prijavis svoj uredjaj,znaci sljedeci mjesec pljunes 80 kn.
Inkasator je nekako krivotvorio HRT uplatnicu i upisao broj svog tekuceg racuna umjesto HRT tekuceg racuna,poziv na broj i ostala sranja su uredno registrirala na HRT prilikom uplate!?!?!
Ne placaju se nikakvi penali,na kojim je on zaradjivao i krao ljude krivotvorenim uplatnicama sa brojem svog T.R.
On je mislio da cu ja otici sa tom uplatnicom u finu,postu ili negdje pa platiti racun.
Ali mi smo automatski preko internet bankarstva picili po onoj prvoj koju nam je dao.
Uzeli su mu pare,meni se ispricali...
I da, jos uvijek mi je duzan 80 kn