View Single Post
Staro 20.03.2012., 21:10   #276
sonik
Registered User

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor zilex Pregled postova
hvala ti..uspio ali nudi se browse i submit..izabrem firmware i kaže no internet connection...što dalje..ako može??
Ne bi ti trebalo javljati nista za internet konekciju koji img ubacujes za open wrt annex a ili b ili ubacujes uimage tj onaj prvi ddwrt image on ti je za ubacivanje preko Failsafe ui a onaj drugi za ubacivanje preko web gui !
ja bih ti preporucio da skines dd-wrt i njega ubacis znaci downloaduj odes na browse nadjes taj image zatim submit i samo sacekas oko 2 min da ga ubaci kad zavrsi otidji opet u tcp ip podesavanja i makni staticku ip adresu i dns stavi na automatic i onda ces se bez problema spojiti na web GUI preko 192.168.1.1 i onda ubaci onaj drugi image preko web gui samo odes na administration i ispod firmware update ![/QUO

nemam pojma kako sam ušao u web ui..odjednom se pojavio...iz straha da će nestati otišao na firmware update i ponovno stavio openwrt-sx76x-annex-b.image da se instalira...nakon toga sam preko 192.168.1.1 ušao u openwrt... ne dirajući niti jednu postavku,spojio sam na lan port svoj pc a na wan port kabel od modema motorole(inače kabelski operator).. imam vezu s netom preko pc-a(mrežna od pc na automatik) ali ne mogu u sučelje tada od rutera da riktam ostalo..a kad maknem automatic i nariktam fiksni ip na mrežnoj od pc vidim sučenje od openwrt-a ali nema veze na net...mislim da mi je sad router samo switch..... pomogni koje postavke ide na lan a koje na wan u sučelju od rutera..da li dhcp ili što...inače moj provajder mi je samo dao modem motorolu i sad tu motorolu moram spojiti na ovaj router...koje postavke moraju biti na network..da li je lan static a wan dhcp ili što??gdje ima tutorial ako ti se ne da pisat..??
sonik je offline   Reply With Quote