View Single Post
Staro 20.03.2012., 14:17   #2189
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
Razlika ti je sljedeća:

1. ako uzimaš i5 2500K best buyevi su AS ROCK P67 PRO3-B3 (ali onda ti treba i neka grafa pošto p67-ica nema video izlaze i tu dolaziš na cijenu z68 extreme3 gen3) i Z68 EXTREME3 GEN3, pošto si naveo da ne misliš oc-at odustani onda od i5 2500K i navedene ploče.

2. druga solucija je i5 2320 i ovo su po meni isto tako best buyevi od ploča u tom rangu nisu skupe, imaju usb3 i sata3 podršku, video izlaze hdmi, vga, dvi i ostale črčarije koje su ti potrebne.

3. razliku nećeš tolko primjetit u ovome što ti koristiš između integruši, a pošto ideš na jeftiniju opciju ostat će ti nekaj love pa možeš ubacit neku Nvidiu GT 430 koje su dosta dobre za cad, photoshop i slično.

4. Silencio i Sileo su ok kućišta, al slaba su im točka ventovi, ak tražiš tiho uredsko kućište stavi ovu mATX AS ROCK H61M U3S3 i onda uzmi ovak Fractal Designe Define Mini ----za tu lovu odlično kućište.
Hvala, proučim to navečer još Nisam primjetio da nema video izlaza. A i taj Asrock me bode u oči, ali vjerujem vam da sad proizvode OK ploče
Kučište isto pogledam.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nažalost, ni Silencio ni Sileo nisu ono što im ime govori - tihi. Dakle, ako ciljaš na tišinu, slobodno ih zaboravi.
Da, vidio sam tvoj komentar na drugoj temi. Nije tišina neki prioritet uopće, sadašnje kante bruje ko avioni, ali su ta dva kučišta jedino što mi izgleda pristojno od CM-a za uredsku mašinu.
FitzTN je offline   Reply With Quote