20.03.2012., 14:17
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor lolofuxy
Razlika ti je sljedeća:
1. ako uzimaš i5 2500K best buyevi su AS ROCK P67 PRO3-B3 (ali onda ti treba i neka grafa pošto p67-ica nema video izlaze i tu dolaziš na cijenu z68 extreme3 gen3) i Z68 EXTREME3 GEN3, pošto si naveo da ne misliš oc-at odustani onda od i5 2500K i navedene ploče.
2. druga solucija je i5 2320 i ovo su po meni isto tako best buyevi od ploča u tom rangu nisu skupe, imaju usb3 i sata3 podršku, video izlaze hdmi, vga, dvi i ostale črčarije koje su ti potrebne.
3. razliku nećeš tolko primjetit u ovome što ti koristiš između integruši, a pošto ideš na jeftiniju opciju ostat će ti nekaj love pa možeš ubacit neku Nvidiu GT 430 koje su dosta dobre za cad, photoshop i slično.
4. Silencio i Sileo su ok kućišta, al slaba su im točka ventovi, ak tražiš tiho uredsko kućište stavi ovu mATX AS ROCK H61M U3S3 i onda uzmi ovak Fractal Designe Define Mini ----za tu lovu odlično kućište.
|
Hvala, proučim to navečer još  Nisam primjetio da nema video izlaza. A i taj Asrock me bode u oči, ali vjerujem vam da sad proizvode OK ploče 
Kučište isto pogledam.
Citiraj:
Autor coconut
Nažalost, ni Silencio ni Sileo nisu ono što im ime govori - tihi. Dakle, ako ciljaš na tišinu, slobodno ih zaboravi.
|
Da, vidio sam tvoj komentar na drugoj temi. Nije tišina neki prioritet uopće, sadašnje kante bruje ko avioni, ali su ta dva kučišta jedino što mi izgleda pristojno od CM-a za uredsku mašinu.
|
|
|