View Single Post
Staro 20.03.2012., 11:23   #3
Mane
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
hvala klint...nasao sam ja dosta takvih primjera... ali ja kada to stavim u klasu ovu di mi je unos u bazu...kao dolje dodam samo da ispise nakon unosa sadrzaj baze... dodam tako dio koda i to nikad nece da radi. evo dodao sam ovo sta si ti napisao i javlja za List<Posao> list = query.list(); - type org.hibernate.mapping.list does not take parameters... googlao sam ja stvarno za to..al sta god sam nasao baca neki error...pitam tu jer nemam neko veliko znanje u javi, tek učim... i sad ne znam dal ja uopce mogu to koristiti unutar klase di je unos..pa prije session.close(); da to stavim :S ili sta? evo sad sam ovako napravio i importao sam java.util.list za taj List (ne hibernate.list)..nema gresaka..al naravno fali mi System.out da nesto ipise... naravno ako stavim System.out.println(z.getMat_br()); ce mi povuc pretpostavljam od zadnjega ili tako nesto... sta treba neku WHILE petlju napravit ili kako . i mislim da mi zbog Posao posao = new Posao(); i session.saveOrUpdate(posao); svaki put doda jedan posao bez naziva..ali mu da auto inc jer sam to nastiamo. znaci pretpostavljam da mi je to visak kod ispisa

public class IspisPoslova{
public void ispisPoslova(){
try {
//hibernate konfiguracija
Configuration cfg = new Configuration();
SessionFactory factory = cfg.configure().buildSessionFactory();
Session session = factory.openSession();
Posao posao = new Posao();
Transaction tx = session.beginTransaction();
session.saveOrUpdate(posao);

tx.commit();
Query query = session.createQuery("from Posao");
List<Posao> list = query.list();

Zadnje izmijenjeno od: Mane. 20.03.2012. u 13:32.
Mane je offline   Reply With Quote