View Single Post
Staro 20.03.2012., 10:54   #24
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Jednostavno ne razumijem vas sa stavom "šta vam je tolko bitno, što imate tajit, kakav vam je problem ako vas tu i tamo nazovu i dobite nekakav spam". Tko ste vi da zaključujete koliko i zašto nešto nekome smeta. Ako ja ne želim da me zove netko tko me ne pozna onda nikog nije briga zašto ja to ne želim, svako ima svoje razloge. Ja čak ni nisam stavio da ne želim da mi broj bude u imeniku, ali tamo uopće nije moj broj nego broj člana tarife za obitelj (t-mobile) koje sam ja nositelj. A taj član pak ima naveden broj svoje majke (simpa koja se već neko vrijeme ne koristi). Ista ta osoba je recimo označila da ne želi fiksni tel broj u imeniku ali je on ipak tamo (što prilično smeta jer se taj telefon koristi u bitne svrhe, a opet osoba se često nije u mogućnosti javit ukoliko radi nešto bitno, znači ako propusti poziv od nekog bitnog nije dobro, a ako se javi na poziv koji nije bitan ima neki određenih problema jer je morala napustit nešto što je radila do tad).
Definitivno zovem T-mobile i ima da srede te brojeve i nek me maknu iz imenika. I ja recimo pazim gdje ostavljam tel broj i dali u eulu pise da se broj nece objavljivati trecim stranama. I uvjek naznačim da ne želim da me se kontaktira u vezi promotivnih ponuda i slično.
njuskalo je offline   Reply With Quote