Tema: HP LP2065
View Single Post
Staro 20.03.2012., 09:19   #18
anita2
Premium

Datum registracije: Feb 2007
Ne mora kućište biti sjajno, znam da se teško održava, vidimo to na laptopu. I nemam ništa protiv toga da se vidi prašina, barem znam kad ju trebam obrisati. Ali između tog "sjajnog" i ovog "hrapavog" valjda postoji još nešto. Nije da me smeta dizajn kod tog Della. Dizajn je toliko klasičan da me ostavlja čisto ravnodušnom. Funkcionalnost je isto ok. Sviđa mi se dosta veliki hod u vertikalnoj podesivosti. Smeta me izbor materijala i završna obrada. Ne znam, možda sam ja tog dana imala takvu subjektivnu percepciju, ali činilo mi se to tako loše da bih to skoro nazvala "nedostatkom poštovanja prema kupcu". Znam, zvuči grubo i zakolutat ćete očima na to. A opet, uz panel koji hvalite, možda u toliko love i nije stalo nešto bolje.
U svakom slučaju, probat ću taj monitor snimit još negdje. I ako ga vidim, baš me zanima je li U2410 od isto takve plastike.
Inače, rezolucija od 1920 x nešto je za igre must have?

Usput, nije li tu na pce bila neka rasprava o utjecaju različitih matrica na zamaranje očiju? Ne mogu to pronaći, pa ako netko zna iz prve, može link?
anita2 je offline   Reply With Quote