20.03.2012., 07:21
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Autor Fundowsky
Hvala na podršci, gorane, ja sam samo htio napraviti čim bolji rom moguće. Prije sam bio na awaru, andrija, sve pohvale tebi, jedino mi je nedostajao swap i ext. Svojim romom sam to dobio, a trenutno je najbrži koji postoji i jedini kojem je riješen floating point (barem koliko ja znam). Vidim gore androidfan ima na mom romu bench 1929, ima li još neki rom to? Ako nekome ne odgovara, ne morate instalirati, nikog na to ne silim, vidite i sami iz komentara drugih da je rom u redu. Česti updateovi su bili jer sam htio poboljšati, a svakim danom sam nešto novo otkrio i dodao u rom. Ako ste jalni, nisam vam ja kriv, samo sam želio dobro svima. Ma zapravo mi je najlakše maknuti sve linkove pa neće nitko skidati. Ako treba, i to ću napraviti. Ne trebaju mi nikakvi hvalospjevi, ukazivanja na bugove, uvijek dobrodošla. Ali sprdanja - ne hvala.
|
izgleda da je nesto zeznuto u ovom novom romu sto se tice vibracije od sms poruka . dobijem poruku ali uopce telefon ne vibrira , melodija se normalno cuje . de vidi koji je problem ako je do roma a ako nije onda mi recite sta sam zeznuo ?
naravno svud mi je upaljen vibrate ali nema zivota . vibrate radi na zvonu i na haptick feedback ali nece sms.
sto se tice komentara fundowsky samo ti stavljaj updatove i ako treba svaki dan . 
Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 20.03.2012. u 08:32.
|
|
|