Citiraj:
Autor Bruner
Ono kaj sam ja uz maticnu dobil nije ni "M" od manuala...u njemu uopce ne pise kak dizati voltaze, a naravno da ne pise kad se ni ne mogu dici...ove "osnove" koje sam spomenuo, su osnove jednog srednjoskolca koji je u zivotu imal jedno racunalo i jos uvijek "sa strahom u gacama" ulazi u BIOS...prema tome, ja nisam po ni jednoj logici mogao znati da na ovoj "šrot" maticnoj necu moci clockat "wolfija" ili da se voltaze uopce ne mogu podizati, jer sam jos daleko od te razine poznavanja i iskustva s hardware-om...
P.S. Ja sam se vama obratil s postovanjem, a vi s mene radite budalu...
|
nitko od tebe ne radi budalu. ako ti je odma rečeno da na toj ploči niš od toga, osim hard modom, ne razumijem što ti dalje nije jasno.
prodaj tu ploču za 100kn, nekome tko misli AGP-jke tjerat u OC, a sebi nabavi recimo P35-DS4 ploču (vidio sam ih po 150-200kn) ili neku iz P5Q serije (P45). dok to ne riješiš, nemremo više razgovarati o OC-u u tvom slučaju.
Citiraj:
Autor timmy
tesko da si poseban. u danasnje vrijeme se decki tvojih godina bave i ekstremnim overclockingom, a ne dizanjem phenom na "nelosih" 4.5 na zraku. spusti se malo na zemlju.
|