20.03.2012., 02:53
|
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Autor goranszd
a da je ostavio na 1.2 verziji, onda bi se svi žalili i govorili daj popravi to blablablabala, čovjek se potrudi da imamo najbolji rom frimwear kako vec ocete, a tu se sprdate, nezahvalno... kome se nesviđa nek se vrati na cyno pa nek ima telefon kojem primarna funkcija neradi ili one druge cuclaće baterija, jedini koji mi je pored ovog valjao je bio awarow zadnji i ssgv4, jedino nisu bili fluidni ko ovaj, dečki sto su prije radili romove nek se neljute, respect za trud ja neznam nikakav napravit
|
Hvala na podršci, gorane, ja sam samo htio napraviti čim bolji rom moguće. Prije sam bio na awaru, andrija, sve pohvale tebi, jedino mi je nedostajao swap i ext. Svojim romom sam to dobio, a trenutno je najbrži koji postoji i jedini kojem je riješen floating point (barem koliko ja znam). Vidim gore androidfan ima na mom romu bench 1929, ima li još neki rom to? Ako nekome ne odgovara, ne morate instalirati, nikog na to ne silim, vidite i sami iz komentara drugih da je rom u redu. Česti updateovi su bili jer sam htio poboljšati, a svakim danom sam nešto novo otkrio i dodao u rom. Ako ste jalni, nisam vam ja kriv, samo sam želio dobro svima. Ma zapravo mi je najlakše maknuti sve linkove pa neće nitko skidati. Ako treba, i to ću napraviti. Ne trebaju mi nikakvi hvalospjevi, ukazivanja na bugove, uvijek dobrodošla. Ali sprdanja - ne hvala.
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 20.03.2012. u 03:06.
|
|
|