Citiraj:
Autor zwer
Teško. Od tih 100 buildova, jedno 95 ih je bilo beskorisnih. Tako da mi se ovo cini super, 5 charactera + jos sigurno 2 u ekspanzijama, svaki pod 3-4 builda... Super stuff.  Uglavnom, bit ce za ubijat cijelo ljeto, jesen i iducih par godina tako 
|
Za što su bili beskorisni ? Uopće ih tako ne doživljavam. već ih doživljavam kao zabavu i probavanje svih mogućih kombinacija. Bit igre mi je da me zabavlja i da me drži što duže uz nju a baš zbog toga me diablo 2 držao, jer sam mogao probati sve što sam zamislio i bio mi je gušt. Nakon što sam vidio i našo sve šta se praktički dalo nać i napravit i nakon uber tristratama sa ovim " korisnim " buildovima, ništa me više nije zabavljalo kao probavanje različitih i svojih buildova koliko god se nekima činili beskorisnima. Nema beskorisnog builda! Postoji samo zabava!
koliko mi se čini Diablo 3 mi to za sad ne pruža...previše mi to izgleda pojednostavljeno i osobno mi fali sloboda koju sam imao u DIablu 2, ali vidjet ćemo kad izađe. Customizacija likova me tjerala da počinjem Diablo 2 ispočetka nakon što me monotonija standardnih buildova počela odbijati jer postanu dosadni nakon nekog vremena i kad vidiš da su svi buildovi na battle netu oko tebe jednaki.
Igrao sam Diablo 2 od dana kada je izašao do prije 2 godine i ne mogu ga više smislit

.