View Single Post
Staro 19.03.2012., 21:15   #5089
Ant3G
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Teško je lcd tv koristiti kao primarni monitor ali ako baš želiš oprobati vjerujem da je Lg 26lv5500 najbolji izbor.
Osobno sam imao više televizora koje sam htio koristiti za tu namjenu, a 32" modeli (sony 32ex500, lg 32le5500) tu su se loše pokazali, što zbog vidljivog laga i kašnjenja kursura na ekranu što zbog prevelikog dot-pich-a.
26 inčni modeli (26 inča full-hd televizore a da nemaju tn matricu radi samo lg) su se tu pokazali puno bolji, npr 26lu5000 je po meni bio skoro savršen monitor dok je 26le5500 imao malo slabiju oštrinu
Razni hibridi monitora i televizora imaju uglavnom tn matricu pa sam odvagni koliko bi to moglo predstavljati problem
Sad vec nakon nekog vremena se mogu javiti i pohvaliti da sam prezadovoljan vlasnik s20 modela. Kupljen od lika s foruma. Odlicno mi sluzi kao PC monitor (ali to je svega jako kratko, obicno nekakvo przenje s kompa ili slicno) te pustanje filmova je prva namjena. Xbox i ps3 izgledaju savrseno. Smatram da do izlaska nekakvog "s40, s50" modela sam miran
Ant3G je offline   Reply With Quote