View Single Post
Staro 19.03.2012., 19:24   #279
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Od prvog dana je ME zamisljen kao trilogija, tako je i Drew planirao. Kao epic prica.

2 dio je vec Mac Walters, kreten zasluzan za ME3 imao svoje prste u tome. Sta se vidi po harvestanju ljudi da naprave reapera koji ne izgleda ko drugi reaperi, osim ako su sve civilizacije prije izgledale ko lignje il sta vec. Tu je vec doslo do raspada jer je jebeni Walters gurao svoje pa svoje.

3 je kao sta kazes vrhunac gluposti, jer su uspjesno izbjegli sve cinjenice recene o reaperima i o prijasnjim odlukama. Opet Mac na djelu, samo sad nema Drewa da ista popravi nego ima slobodne ruke za projekt, makli su ga na SWTOR projekt cim je ME2 bio gotov, a Drew je pobjegao iz biowarea pocetkom 2012.

Glede indoktrinacije, ona je tocno bila u planu, sta je i bioware priznao, al su odjebali nastavak igre i pretvorili njegovu halucinaciju u kraj. Kroz cijelu igru vidjas onog balavca u snu koji nema nikakva smisla. Na kraju ti da predjes Deus Ex, a nisi pokrenio drugu igru....magija.
Cak i jebeni Casey sta je project manager, izjavio da nisu znali kako ce kraj napravit pa su samo rekli ajmo zavrsit ovdje i ostavit igracima da spekuliraju. Kreten je to potvrdio, a sve je to izaslo i u onome Final Hours (of bioware) sta su naplacivali. A ovi krajevi su bili leakani i ekipa je bia uvjerena da su placeholderi il da ima jos price iza, i to mjesecima prije izlaska igre.

Glede From Ashes DLCa, to je bio integrirani dio igre kojeg su na kraju isjekli i dali kao 0 day DLC ( $$$ ), jer je vec DLC bio u igri, al je trebao kod da se aktivira. Em je prisutan bio na diskovima i review samplovima poslanim debelo prije 0 day sranja.

Overall, cijela situacija je apsolutno sranje. Bioware kao da je retardiran pa za ovu situaciju jos podjebaje igrace. Nakon SWTOR fijaska sta je ocito oduzeo dio developera sa ME projekta jer je MMO kratak i bez contenta, a ME nedovrsen.

EA su govna nad govnima, al cak ni oni nisu do sada imali muda ovako nesto napravit. Al Bioware da ih poslusa i usere sve ovako...neb nikad nesto ovako ocekivao.

BladeRy je offline   Reply With Quote