View Single Post
Staro 19.03.2012., 19:54   #278
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Pa rekli su da im je namjera bila trilogija, i da je efektivno kompletno zavrse sa shepardom u ME3. Usput su ujebali sve mass releje da radnja moze samo bit paralelna sa ME3 ili prequel.
Rekli su to nakon uspjeha 1. dijela, tako sa filmom Alien, pa su naparavili nastavak, zatim još jedan pa su to nazvali trilogijom. Dok nisu dodali još jedan nastavak XD

Realno gledano, 1. dio je i nije morao imati nastavak. To ti je onaj klasični završetak gdje heroj odlazi prema zalasku sunca, a borba nije ni približno gotova.

U retrospektivi, bilo bi mi draže da je ME završio bez nastavaka.

2. dio je već imao glupavu priču, pogotovo sa ljudskim reaperom. Ako reaperi uzimaju oblik pobjeđenih rasa, zašto svi izgledaju isto. Očekivao bih malo veću raznolikost rasa u cijeloj galaksiji. Čak i da su zadnjih 50k godina u svemiru živjeli samo Proteanci, reaperi ne liče niti na njih.

A 3. dio je vrhunac gluposti. Ako su to pravi završeci, to je totalni kretenizam. Ako pak Shepard sve to halucinira na kraju, to je tolika bahatost i pohlepa od EA da nema smisla dalje podržavati ME.
Viperus je offline   Reply With Quote