View Single Post
Staro 18.03.2012., 17:25   #20696
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Eto i mene, pa da i ja svoje dozivljaje iznesem.

Po dobrom starom obicaju kasnio sam na sastanak kod tunela tako da sam pozurio za deckima.

Iz Novog Zagreba do Trga mi je trebalo 25 min, i 7 min od Trga do Mihaljevca, do Tunela jos 15ak min

Bilo je dosta ljudi, i dosta mi je bilo tesko penjat se uzbrdo nakon 3-4 tjedna no nekako sam nasao snage.

Decke sam sustigao kod odvajanja za Runolist. U Lugarnici smo se nabrzaka najeli i spremili te krenuli preko Cinovnicke livade prema Hunjki. Taman kad smo prosli Hunjku, na zadnjem penjanju po korijenju zadnja masinica mi se razletila. Opruga koja se nalazi unutra se izvukla iz onog lezista/rupice u koju se zakvaci i lanac mi nije bio napet, sve se fino zapetljalo i tako. Vec sam mislio da cu gurat od Sljemena do doma, za poludit.

Nakon "malo" promisljanja (cca 30min ) shvatio sam kako oprugu vratit kako bi lanac bio zategnut. Hvala deckima i Niku na pomoci jer da sam to sam radio poludio bi. I Niku jos jednom hvala na krpi za ruke

I tako smo nastavili dalje voznju, ovaj put nisam se nigdje skucao. Jedanput sam samo zalegao na bok jer sam malo prebrzo uletio u jedan zavoj pa da ne odletim u provaliju malo sam se samo naslonio na zemlju, nis posebno.

Do kraja Pilane sam izgazio sve kamenje i korijenje, stvarno smo se fino peglali

Dalje sam ja namjeravao sam na Greben, a decki su mislili doma no Nik se ipak predomislio da bi isao i on pa je onda i decke nagovorio. Onaj uspon na Pozgaju me ubio, bas sam crko, al bilo je fora

Greben smo fino izvozili, skakao sam posvuda pa tako i preko onog zida kod stupa od zicare. Fino sam letio, nije bas bilo najbolje slijetanje ali ostao sam na pedalama

Do dole sam jos neki jarak preskocio, jbg, nisam stigao skrenut za Nikom pa sam produzio ravno

Sve u svemu, odlicna voznja, stvarno ubilacka ruta, jedno 60ak km sam odvozio danas. Sreca da sam uspio sloziti zadnji mjenjac jer inace bas i nebi bilo tako lijepo

Drustvo odlicno kao i uvijek

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Na pilani sam otkrio onaj precac s korijenitim dropom, sad idem stalno tuda
Tu sam bas gledao di ides pa reko idem za njim. Izgleda zajebano taj drop al da ga se fino odvozit.

Ovaj moj Marz me svaki put sve vise i vise odusevljava. Gazim preko svega Izaziva mi osmjeh od uha do uha
Cuky je offline   Reply With Quote