View Single Post
Staro 18.03.2012., 14:02   #84
lange
Premium
Moj komp

lange's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Nisam ja nikakav aljkav pratitelj, pratim f1 jako dugo i nikad nepropuštam kvale i trku..Danas sam nekak pozitivan pa ti praštam Očito imamo različita mišljenja.. Po meni je RB i dalje ispred McL, takav sam dojam dobio, neznam..Za Buttona se zna ako krene prvi onda i završava prvi i nevolim ga jer je predosadan i nije fajt vozač na stazi i van nje Međutim vozi savršeno precizno kad nema nikog ispred sebe i kad ima iber bolid..Čak i ja koji nisam fan šumija sam bio nestrpljiv kaj bude i onda paf, mercedes se nije pokazao dovoljno brz za vodeči dvojac..Kaj reči za ferrari, pa i fiat bi bil brži od njih

Nešto mi nije jasno, jel ima kakvo pravilo u vezi startnih pozicija? Kaj nebi 1. grid trebao biti bliže prvom zavoju tj. ako je zavoj desni da bude 1. grid na desnoj strani..
zasto mislis da je RB ispred MCL?!
donekle si u pravu sto se tice buttona ali sta ti je prosla sezona bila zanimljiva?! ili sezone dominacija ferarrija i MS?
McL treba vozaca kao sto je button kada ima halmintona u momcadi. svi sada nasto ocekuju od kimija ali po meni jedini vozac koji ima moj naklon je ALONSO (MAKAR SAM MCLARENOVAC).
lange je offline   Reply With Quote