View Single Post
Staro 18.03.2012., 12:15   #270
rockodaddy
Premium
Moj komp

rockodaddy's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Činjenica da Nvidia kasni sa karticama posljednje dvi generacije me jako živcira.Po meni u današnje vrijeme to je nedopustivo.Na sreću po svemu sudeći gtx 680 će biti puno kvalitetniji proizvod od gtx 480.Po meni kao jedna vrsta isprike za kupce cijena ove kartice je trebala biti niža od radeona.Kartica će biti brža od HD7970 ali ipak ne toliko bolja.Zašto bi ja čekao 4 mjeseca i platio istu sumu novca za karticu koju sam mogao imati več u 12 mjesecu prošle godine.Nvidija zna da to može raditi jer ima more obožavatelja koji če navaliti čim kartica izađe.E pa ja baš neču navaliti jer ne vidim ništa revolucjonarno u odnosu na radeona HD7970.
GTX680 po meni je polu-kepler jer realno GTX560 ne možemo nazvati punokrvni fermi.I ne samo što kasni već kao takav će se prodavati po cijeni gk110.Izvinite lijepo ali nemam namjeru dati 4000 soma za karticu koju će gk110 oprati za 40 posto i vjerojatno koštati 5000 kuna.Po meni bi to tek bilo savršeno bacanje novca u bunar.