View Single Post
Staro 18.03.2012., 09:22   #73
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ali utrka, dosada. zanimljivo prvih par krugova i posljednji krug, ovo izmedu je bas uspavljujuce bilo. vise niti DRS nije valjda toliko jak jer uopce nije bilo puno prestizanja, ali ajd, barem su se pogodili par puta.

@Bravo, da si gledao utrku onda nebi pisao ovakve "izjave". da nije bilo SC-a, gumbic prvi, hamm drugi, ostatak svijeta dobrano iza. no, ispalo drugacije, pa bi se dalo zakljuciti ovako..........

a ferrari, boze sacuvaj. massa pogotovo, lice mi na nasu repku, cijelo se vrijeme nadas da ce biti nesto i da ce zabljesnut, i onda prakticki svaki put poluhladni tus. ponekad bude odlicno, no rijetko......... ova sezona im je u klincu ako ovako lose nastave, williams ce biti jaci od njih, najvjerovatnije i lotus. neka, dok se nesto ne promjeni nema naprijed.

no svaka cast mclarenu na korektnoj od pocetka do kraja utrci, obojici vozaca. hammiltona ne postujem, no button unazad godina pokazuje kakav je covjek, nema sranja iza njega niti pokraj njega. i volio bi da takav covjek bude prvak, vettel mi nikako nije sjeo jer mi je bezlican.

i da, kimi. nelose za pocetak, zajebali ga u kvalifikacijama, jos uvijek je to uhodavanje nakon stanke tako da ocekujem sve bolje rezultate.
bit ce dobra sezona generalno, ne za ferrari kojeg osobno volim, no svejedno se veselim gledanju. i da, blazicko i novak su mi i falili i nisu, pogotovo blazicko koji se izdere ko' konj! morao stalno pojacavati/stisavati jer sam se prvi probudio, zasto bi ostatak patio zbog mene......... a ovaj s TVa nema nikakvog razumjevanja . no i oni su bili ok, i sopekica isto .

Burko je offline   Reply With Quote