Kakve veze ima dioptrija? Ja imam minus 1.75 na oba, tj barem sam prije imao, sad je valjda i gore nakon godinu-2-3.
Anyway, priprema je pola borbe. Znas koji su protivnici i sta te ceka, overload za stitove i incinerate za armor, slam za sve sta ostane samo na health baru. Oruzja birat prema dmgu i dometu, moj setup je bio widow sniper za longrange, matlock za preciznost AR a vecinom i bez njega. Sacmarka sta baca spikeove, em fino grmi em sa fire bullets radis dmg bolestan. Pistolje paladin il centiflex radi dmga, a i precizni su.
Teammates u zaklon AMA BAS UVIJEK, jer ako krepaju jer su debili...a hoce.. garantiran je load game. Usporis vrijeme ubijes 1-2 sa headshotovima a ostale zaspes powerima da ih usporis. Ja sam imao cca. 1.54sec za concusion shot, a to spamas ko lud samo da se oni izmicu lijevo i desno i dobijes na vremenu dok se ostalima rijesi cooldown.
Najbolji overall tim za pocetak je EDI + Javik. Imas tech napade + decoy od EDI, a Javik sa slamom pomaze da pingpongas neprijatelje ko lud
Uglavnom, krepavace se na vagone, al bar se potrudis. Krv sam pisao i na ME2 dok nisam skontao kako, najgori neprijatelji su kroganci radi regena do boli i harbringer. Al ekipa poprilicno zaboravi na powere nego samo puca pa sta bude
@blava
Tu sam i ja poginio poprilicno puta na normalu, cilj je samo izdrzat koji minut u zgradi, onda opalit slowdown i trci okolo na aktivaciju raketa, inace se spawnaju beskonacno. Ja sam ih trao bez muke, al pocinje ti nestajat ammoa i cooldown te zna gadno zajebat. Banshee je nadaleko najgora kad se teleportira tei iza ledja, onda je u kurcu sve. Tali + EDI, Tali dropa drona koji fino sluzi kao distrakcija + EDI sa svojim decoy skilom. Cuda rade tih par sec kad ne pucaju po tebi nego po necemu sta non stop spawnas