Koji kurac ekipa, ispada da je na vašoj ekspediciji bio masakr :/
Neću reć da sam znao da će tako bit, ali s razlogom smo Max, Adax, Lovro, Jakesevic i njegov kolega te Turkehz s DB-a zapalili uokolo.
Btw Jakesevic i njegov kolega se peljaju na najjače, mislio sam da ćemo ih morat čekat jer ne znaju stazu i to, ma kakvi, voze na žilet i peglaju, ok malo su letali po grmlju, malo je Turkehz ronio glavom ali bilo je odlično.
I ja se sigurno neću gurat ić prvi nikad, lako je precijenit sebe i kočnice pa bude finog čupanja iz govana.
Citiraj:
Autor danielzg
Evo i mene..bilo je vjetrovito...ubio nas vjetar...kenda nevegal 2.1 razvaljuje.. http://www.bikemap.net/route/1460228...zoom=11&type=2
Samo uspon na sljeme nismo isli cestom nego lojstekom do skretanja za runolist pa sumom do hunjke..
I sad sam skuzio da mi je krivo oznacio stazu..isli smo na pilu pa na stubicke toplice..
Kad smo se vracali islo smo kroz dotku i vidjeli jednu zanimljivost,3 lika sa dh pilama od 200 hoda se spremaju na spust...
|
A daj ne seri koji ste vi divljaci. Trebalo bi mi 2 dana za taj krug.
Edit2:
Citiraj:
Autor Renesis
|
Ovaj Mic je takvo mučko đubre, kako je rukom zaklonio točno facu od ovog u crvenom, ko da nije bio gore